Anakku Rungokno Ngger

Anakku rungokno yo ngger
Isih cilik tak kudang-kudang

Dadiyo wong kang utomo
Ngibadah ing Dzat Kang Kuwoso

Welinge Ibumu yo ngger
wong urip ono ing ndunyo

Suwene ora sepiro
Bakal sebo ing Dzat Kang Mulyo

Dawuhe Ramamu yo ngger
Awatako sinatriyo

Manut dawuhe wong tuwo
Lan tresno sa’podo-podo

Duh Gusti nyuwun ngapuro
Sedoyo dosane kito

Lan sedoyo guru kito
Lan wong tuwo kito sedoyo

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 73

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com