Ati Ngroso Doso

Tandane wong wedi ing Alloh Kang Mulyo
Ati ngroso doso lan njaluk ngapuro

Lan wedi yen dilebo’ke ing neroko
Gelem sabar lan ngamal ingkang utomo

Lan temenan imane kanthi mbokte’ke
Monggo ngamal lan njungkung ing ngibadahe

Ngeto’ke shodaqoh lan njaluk ngapuro
Ing wektu mbengi iku wektu kang mulyo

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 34

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com