Duh Gusti Nyuwun Ngapuro

Duh Gusti nyuwun ngapuro
Sedoyo dosane kito

Mugi nampi taubate kito
Manggenake ing suargo

Sebab kito kathah dosane
Ugi mboten kiat siksane

Mugo paring jembar rizqine
Lan pikantuk sa’teruse

Gusti nyuwun rizqi kang kathah
Kanggo sangune ngibadah

Hasil maksud biridlo illah
Bejo ndunyo lan akhirah

Gusti nyuwun ngilmu manfa’at
Iman Islam istiqomah

Panjang umur ingkang berkah
Pungkasan chusnul khotimah

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 27

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com