Madangi Ing Kuburane

Pitung perkoro bakale
Madangi ing kuburane
Siji Ikhlas nggone ngabekti
Ing Alloh Kang Maha Suci

Loro bekti wing tuwane
Telu nepung sedulure
Papat ora ngrusak umure
Ing dalem kanggo maksiyate

Limo ora manut nafsune
Enem mempeng ngibadahe
Pitu iku akeh elinge
Ing Dzat Kang Akeh Welase

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 21

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com