Mboten Pantes Ingkang Suargo

Gusti kulo mboten pantes ing suargo
Nanging kulo mboten kiat ing neroko
Mugi nampi taubat lan kerso ngapuro
Sebab panjenengan dzat ingkang ngapuro

Doso kulo kados wilangane wedi
Mugi nampi taubat kulo duh ya Robbi
Ngumur kulo sudo saben tiap dino
Dodo kulo tambah kados pundi nyonggo

Kulo ahli doso sowan panjenengan
Nyuwun pangapuro sekatahe doso
Lamun dingapuro sifat panjenengan
Lamun dipun tolak sinten kang ngapuro

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 32

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com