Nyukur Alis

Nyukur alis ben koyo nanggal sepisan
Supoyo ben tambah ayune tenanan

Iku harom lan uga ngabang pilingan
Gawe anggon-anggon pangur untu pisan

Nyubal rambut nganggo rambute menungso
Podo ugo dewe utowo wong liyo

Ben tambah ayune pra sepiro ho
Iku malah harom nambahi ing sikso

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 15

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com