Pemuda Pemudi

Pemuda pemudi ojo nuruti nafsune
Nanging ngelingono ing zaman tembe mburine

Kito kabeh iku bakal ngadep Pengerane
Opo to wis cukup ngamal bagus mbendinane

Sing luwih banget kito ngedohi larangane
Lan nglakoni prentahe Pengerane sa’kuwate

Sopo bisa ngrasa’ke nikmat ngamal ing dunyo
Iku nuduhake diganjar ngamal ditrimo

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 7

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com