Penganten Anyar

Alhamdulillah monggo syukur lan muji
Dateng Gusti Alloh ingkang Moho Suci

Kanti rahmatipun kito saged ngaji
Makempal wonten panggenan ingkang suci

Bapak Ibu lan hadirin sekaliyan
kang rawuh wonten resepsi pernikahan

Monggo kito ngelahirake kebungahan
Mensyukuri sedoyo kenikmatan

Kito sedoyo samiyo menghormati
Manten di iringi kanti sholawat Nabi

Dilungguhke jejer karo manten putri
Ayem koyo rojo lan permaisuri

Suasana katon edi lan meriah
Diiringi nyanyian lagu qosidah

Poro tamu podo sami bungah-bungah
Ora ono kang ngelahirake roso susah

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 70

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com