Perpecahan Tegese Gawe Golongan

Kulo ngajak khususe kulo pribadi
Umume ahli ngaji kakung lan putri

Kabeh wong Islam dilarang karo Qur’an
Perpecahan tegese gawe golongan

Wong kang Islam ojo podo prenco-prenco
Ninggalake ing petunjuke agomo

Ojo pasulayan perkoro agomo
Sa’wise siro nompo ayat kang cetho

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 38

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com