Puasa Rojab

Sopo wonge sopo wonge
Poso rojab telung dino
Alloh ngrekso Alloh ngrekso
Saking patang ponco boyo

Siji loro siji loro
Edan loro beri-beri
Telu lepra telu lepra
Papat belang ing badane

Sopo wonge sopo wonge
Poso rojab pitung dino
Dikancingi dikancingi
Kabeh lawange neroko

Sopo wonge sopo wonge
Poso rojab wolung dino
Alloh mbukak Alloh mbukak
Kabeh lawange suwargo

Sopo wonge sopo wonge
Poso rojab sepuluh dino
Alloh paring Alloh paring
Opo wae kang disejo

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 2, Halaman 15

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com