Puji Syukur

Kito wajib syukur ing ngerso ilahi
Ingkang sampun mujudake Gusti Nabi
Ingkang tansah nuduhake dateng mergi
Ingkang leres agama Islam kang suci

Mugo-mugo anak putu tetep iman
Tetep Islam ngabekti dateng Pengeran
Dadi golongane ahli kapinteran
Ahli ‘amal kang diridloi Pengeran

Ayo kito podo nyuwun ing Pengeran
Supoyo paring padang ono kuburan
Mugo yo ‘amal kito dadi tumpaan
Tangi kubur oleh rohmate Pengeran

Ayo podo nyuwun bagus pungksane
Supoyo kepenak ono ing kubure
Kito wong kang nyuwun maring Pengerane
Supoyo kasembadan opo nyuwunw/sejane

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 2, Halaman 20

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com