Putrane Nabi

Putrane Nabi kabehe ono pitu
Putrine papat kakunge ono telu
Putro kang mbarep iku Qosim asmane
Putro kang ragil Ibrahim jenengane

Tertibe putro Nabi nomer sijine
Iku Sayyid Qosim Bu Zaenab lorone
Siti Ruqoyah iku nomer telune
Siti Fathimah iku nomer papate

Umu Kultsum yo iku nomer limane
Sayyis Abdullah iku nomer neneme
Kabehe iku saking garwo Khodijah
Siji saking Mariatul Qibtiyah

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 7

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com