Sedulur Kakung Putri Ayo Ngaji

Ayo sedulur kakung lan putri
Podo sregepo olehe ngaji

Kanggo sangu urip lan mati
Sowan ono ngerso Ilahi

Sangu mati dudu bondo
Tegal sawah ingkang ombo

Nanging Iman kang sampurno
Lan Islam ingkang utomo

Sekarat pati banget larane
Sebab naliko uripe

Ing dunyo akeh dosane
Mrono mrene ngumbar nafsune

Bumi kubur njepit dewe’e
Hinggo prenco-prenco balunge

Geni nroko diurubake
Kanggo ngobong nang deweke

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 1, Halaman 19

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com