Wulan Rojab

Sopo wonge arep kepenak uripe
Ora ngelak naliko pecat nyawane
Slamet sakeng syetan tegese godane
Tetep nggowo iman mantep ing atine

Mulo mulyakno sasi rojab kang mulyo
Kanthi ngakehke poso nggetuni doso
Ugi dzikir ing Alloh kang moho mulyo
Bakal mlebu suargo kanthi sentoso

Sopo ngamal bagus kanthi sak ambalan
Alloh mbales kanthi sepuluh ambalan
Ing rojab tikel pitung puluh ambalan
Ing sya’ban tikel pitungatus ambalan

Ing romadlon ditikel sewu ambalan
Kanthi dibarengi ati kang ikhlasan
Mulo ayo kito nyuwun karidloan
Ngamal bagus ono ngersane Pengeran

Dikutip dari:

Buku “Kumpulan Syair dan Sholawat An Najach”, Li Abi Muhammad Abdul Mu’thi Muhdi, Juz 2, Halaman 4

Pondok Pesantren Putra Putri “An Najach”
Koripan, Dawung, Tegalrejo, Magelang, Jawa Tengah, 56192

www.000webhost.com